preskoči na sadržaj

Srednja škola Vela Luka

 > Naslovnica
vijesti

Državno prvenstvo u stolnom tenisu za mladiće

Autor: Administrator , 26. 4. 2017. 10:21

Državno prvenstvo u stolnom tenisu za mladiće održano je u sportskoj dvorani Intersport, 24. travnja  2017. godine. Na natjecanju se skupilo šest najboljih ekipa Hrvatske. Natjecatelji su cijelo natjecanje proživjeli kroz sportski duh i zabavu, ali isto tako su i dali sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat u svome najdražem sportu. Prvo su igrali ŠSD Gimnazijalac, Čakovec protiv ŠSD Tehničar, Pula iz skupine „A“. U skupini „B“ led su probili ŠSD Primag, Osijek i ŠSD Victoria, Zabok. U poluzavršnicu plasirali su se mladići iz Zagreba i Osijeka, te Pule i Vele Luke. Nakon neizvjesne borbe ipak su se kao bolji pokazali Zagrepčani i Puljani te se time plasirali u finale. Finalna utakmica bila je vrlo napeta, suigrači su se međusobno bodrili, a također su imali potporu publike. Borba se odvijala između momčadi iz Zagreba i Pule, ali je Zagreb rezultatom 3:1 svojoj momčadi osigurao zlato oko vrata. U isto vrijeme se odvijala i utakmica za treće mjesto između mladića Osijeka i Vele Luke iz koje su na kraju Osječani izašli kao treći.

Završni poredak u stolnom tenisu za mladiće:

1.  ŠŠD ŠPOGI ŠPORTSKA GIMNAZIJA ZAGREB

2.  ŠŠD TEHNIČAR TEHNIČKA ŠKOLA PULA

3. ŠŠD PRIMAG III. GIMNAZIJA OSIJEK

4. ŠŠD DUPIN SREDNJA ŠKOLA VELA LUKA

5. ŠŠD GIMNAZIJALAC GIMNAZIJA JOSIPA SLAVENSKOG ČAKOVEC                                                     

5. ŠŠD VICTORIA GIMNAZIJA ANTUNA GUSTAVA MATOŠA ZABOK

Izvor : Web HŠŠS

IPL NOVINARKE Ina Brakus i Nika Veža

 [više]

ZAHVALA SREDNJE ŠKOLE VELA LUKA !

Autor: Administrator , 25. 4. 2017. 12:00

Zahvala za pomoć u provedbi   aktivnosti pod nazivom „Dan karijera“   

u organizaciji  Srednje škole Vela  Luka

Ovim putem želimo uputiti iskrenu zahvalu svima koji su pomogli  i pružili potporu u organizaciji  „Dana karijera“ koji je  održan 31. ožujka 2017. godine u  organizaciji Srednje škole Vela Luka .

Nadamo se, i namjera nam je  da  ova aktivnost  u budućnosti postane tradicionalna kako bi  pomogla našim učenicima što bolje snalaženje u donošenju važnih životnih odluka.

Srednja škola Vela Luka kao organizator još jednom zahvaljuje svima   na pomoći i sudjelovanju te se  nada i budućoj suradnji.

S poštovanjem ,

Ravnateljica škole

 [više]

36. DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA U DISCIPLINI RAČUNOVODSTVO

Autor: Tomislava Stipković, 25. 4. 2017. 09:39

Nakon osvojenog prvog mjesta na međužupanijskom natjecanju iz računovodstva koje je održano 28. veljače u Dubrovniku, ANTONIA PROTIĆ, učenica 4. b razreda, zanimanje ekonomist, ostvarila je pravo plasmana na najvišoj, državnoj razini natjecanja.

Na državnom natjecanju koje se održavalo u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar, od 10. do 12. travnja, Antonia je osvojila 10. mjesto u jakoj konkurenciji najboljih mladih računovodstvenih stručnjaka.

 

 

Svojim uspjehom Antonia je na najbolji mogući način promovirala i našu školu, koja se i ovaj put našla na popisu  ekonomskih škola u Republici Hrvatskoj iz kojih su iznjedrili najbolji mladi računovodstveni stručnjaci.

 

Čestitamo Antoniji i nadamo se da će joj ovaj uspjeh biti poticaj za daljnji rad i usavršavanje u području računovodstva.

 [više]

NOVO !! "SKANDEL BROJ 38."

Autor: Administrator , 20. 4. 2017. 10:10

 [više]

DAN KARIJERA

Autor: Administrator , 3. 4. 2017. 11:23

U organizaciji Srednje škole Vela Luka, ovog petka, 31. ožujka održan je  prvi put u Veloj Luci  Dan karijera.

 

PRILOG dnevnik HTV- 2.4.2017.

 

U prostorijama hotela Korkyra, s početkom u 10 sati, svi potencijalni radnici, zaposleni, samozaposleni, nezaposleni, učenici i studenti, imali su priliku za  neposredan kontakt s poslodavcima.

Organizirane su panel diskusije s aktualnim temama sa tržišta rada koje uključuju i potrebne vještine radi lakšeg i bržeg zapošljavanja..
Izlagači su bili  mnogobrojni uvaženi gosti ; gđa. Nikolina Trojanović iz Hrvatske gospodarske komore, gđa. Helena Brčić iz regionalne razvojne agencije DUNEA, gosp. Nikša Kalafatović iz Obrtničke komore DNŽ, gosp. Mario Lozica HZZ Korčula, Doc.Dr.Sc.  Ivana Bilić  s Ekonomskog fakulteta  iz Splita.

Posebna pažnja je posvećena primjerima dobre prakse,  gdje su izlagači zainteresiranima opisali vlastite životne putove koji su ih odveli od ideja do realizacija istih, to jest do uspjeha .Panelisti su bili ; Marko Padovan -“Tim bolje“ , Marija Žuvela- Uljara Fanito,  Jerko Andrijić –Radež , Marijan Kegalj, Electronic Security International Youth Chamber, Split

 Nakon prvog dijela koji je bio posvećen panel diskusijama, slijedila su  izlaganja poslodavaca na štandovima, gdje su zainteresirani, učenici, studenti i nezaposleni bili upućeni na mogućnosti zaposlenja i na kadrove za koje će biti potrebe u budućnosti.
Ovim putem pozivamo Srednja škola Vela Luka zahvaljuje svim sudionicima i gostima na pokazanom interesu za ovaj projekt naše škole , za koji se nadamo da će postati tradicionalan.

 [više]

Ponos naše škole !

Autor: Administrator , 31. 3. 2017. 15:22

Župan Dobroslavić primio državne prvakinje u veslanju Ivanu i Josipu Jurković

Izvor : http://www.edubrovnik.org/novosti/zupan-dobroslavic-primio-drzavne-prvakinje-  veslanju-ivanu-josipu-jurkovic/

 [više]

PONOVNO USPJEŠNI NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU

Autor: Administrator , 31. 3. 2017. 15:09

1. mjesto na županijskom natjecanju u krosu!

Naše cure  ponovno su osvojile 1. mjestu na županijskom natjecanju u krosu koje je održano 30.3.2017. u Dubrovniku. U ekipnom natjecanju bile su prve ali i pojedinačno su dominirale i osvojile;  Josipa Jurković- 1. mjesto Ivana Jurković 2. mjesto i  Eva Bačić 3. mjesto , Lara Barčot 9. mjesto.

Naši mladići u sastavu Marko Andreis , Marko Mikulandra i Ivan Šeparović osvojili su ekipno 4. mjesto.

Voditelj ekipa prof. Tino Dragojević

ČESTITAMO !

 [više]

FORCA 2017.

Autor: Administrator , 31. 3. 2017. 14:59

Sudjelovanje naših učenika na kvizu financijskog znanja u okviru Simpozija FORCA 2017.

Izvor: http://www.nportal.hr/vijesti/dubrovnik/

U četvrtak, 30. ožujka, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, u okviru Simpozija FORCA – Financijsko Obrazovanje Razborita Cjeloživotna Aktivnost, održan je županijski kviz financijskog znanja za srednjoškolce.

Na kvizu su se natjecali i naši učenici 3. razreda ekonomske škole: Antonio Franulović, Andreja Tomić, Jakica Didović, Jelena Sardelić i Daria Šimić.

Organizatorice cjelokupne manifestacije FORCA 2017 doc. dr. sc. Iris Lončar i mr. sc. Zrinka Golemac osmislile su kviz tako da su natjecatelji ispitani o svim relevantnim financijskim pitanjima, počevši od onih općih o financijskom sustavu, bankarskim računima, štednji, karticama, kreditima, do pitanja povezanih s osiguranjem i investiranjem.

Organizatorice su se potrudile da boravak naših učenika u Dubrovniku bude ugodan i protekne u opuštenom i prijateljskom ozračju.

Sponzor naše ekipe bila je Kent banka koja je učenike za sudjelovanje na ovom kvizu  nagradila prigodnim poklonima, dok je Općina Vela Luka financirala prijevoz učenika.

 [više]

OPET SMO PRVACI - DRŽAVNO STOLNI TENIS EVO NAS OPET !

Autor: Administrator , 21. 2. 2017. 14:43

Muška stolno teniska ekipa u sastavu : Antonio Franulović, Nikola Žuvela, Ivan Šeparović i Deni Berković s trenericom Sandom Tasovac  opet su dominirali na poluzavršnom natjecanju školski sportskih društava u stolnom tenisu koje je održano u utorak 21.2.2017. u Šibeniku.

Mladići su osvojili 1. mjesto u konkurenciji ekipa skupine Jug i ostvarili pravo nastupa na državnom natjecanju.

Čestitamo !!!

 

 [više]

"Proljeće s Vučetićem"

Autor: Administrator , 22. 3. 2017. 08:53

U organizaciji knjižnice "Šime Vučetić" i Centra za kulturu 21.3.2017. održana je treću godinu za redom manifestacija "Proljeće s Vučetićem". Nagradu za najbolji likovni rad  natječaja na temu"Biti sam" dobila je naša učenica 2. razreda opće gimnazije Hana Kalebić. 

Rad Hane K.

 [više]

NAJBOLJI SPORTAŠI U 2016.

Autor: Administrator , 20. 3. 2017. 08:03

Na svečanoj sjednici općinskog vijeća Općine Vela Luka 18.3.2017.  dodijeljene su plakete za najuspješnije sportaše u 2016. godini.

Između ostalih nagrađeni  su:

Antonio Šeparović – veslač Veslačkog kluba Ošjak

Josipa i Ivana Jurković – veslačice Veslačkog kluba Ošjak

Antonio Franulović, Nikola Žuvela,Ivan Šeparović i Deni Berković – stolnotenisači STK Lučica

Nagrađeni sportaši su i vrijedni učenici Srednje škole Vela Luka .

Jako smo ponosni na naše sportaše kao i profesora – trenera Tina Dragojevića , koji je  velikim  dijelom zaslužan za ovogodišnje nagrade naših sportaša, te im  želimo još  puno uspjeha u njihovim sportovima kao i još mnogo nagrada za njihov trud!

Čestitamo od srca svima !

 [više]

ATLETSKO NATJECANJE UČENIKA SREDNJE ŠKOLE

Autor: Administrator , 14. 3. 2017. 14:11

Atletsko natjecanje Srednje škole Vela Luka povodom dana

Općine Vela Luka

Održano je 16. Tradicionalno atletsko natjecanje Srednje škole Vela Luka u atletici povodom dana Općine Vela Luka. Natjecanje se održalo na potezu od trajektnog pristaništa do Inglezovog mosta. Na natjecanju je sudjelovalo 33 učenica i učenika naše škole u 4 discipline. Djevojke su se natjecale u trčanju na 100, 400 i 800 metara, dok su se mladići natjecali u trčanju na 100, 400 i 1000 metara. Klikni za  rezultate  OVDJE

 

Na kraju natjecanja profesor Tino Dragojević je održao kratki prigodni govor te su podijeljene medalje. Curama je podijelio medalje profesor Tino, a mladićima ravnateljica Ofelija Dragojević. Osim medalja pobjednicima, svi natjecatelji su dobili opravdanje jednog neopravdanog izostanka, što je neke više razveselilo od same medalje.

Srednja škola se zahvaljuje svim natjecateljima i volonterima na pomoći. Nadamo se da će i dogodine sudjelovati u ovolikom broju te poziva sve zainteresirane na finale malonogometnog turnira, koje će se održati u petak s početkom od 14.00.h.

 [više]

NATJECANJE IZ RAČUNOVODSTVA

Autor: Administrator , 1. 3. 2017. 09:10

Još jedan uspjeh naših učenika na natjecanjima!

Naša učenica 4.B razreda ekonomist- ANTONIA PROTIĆ osvojila je PRVO MJESTO na natjecanju iz računovodstva na međužupanijskoj razini za Dubrovačko -neretvansku i Splitsko-dalmatinsku županiju, koje je održano u Dubrovniku 28.2.2017. Mentor učenice je nastavnica Tomislava Stipković.

ČESTITAMO !

 [više]

SREDNJA ŠKOLA VELA LUKA : e - ŠKOLA

Autor: Administrator , 28. 11. 2015. 17:48

Srednja škola Vela Luka u pilot projektu "Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola"

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 NAJAVA DOGAĐANJA

Facebook škole

 

Facebook stranica SŠ VELA LUKA

 

 

 

Muška stolno teniska ekipa SŠ Vela Luka

sudjeluje na državnom natjecanju u

Poreču od 24.-26.4.2017.

Live - rezultati natjecanja Završnice natjecanja

Tražilica
Kalendar
« Ožujak 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
CMS za škole logo
Srednja škola Vela Luka / Ulica 5. broj 9, HR-20270 Vela Luka / ss-vela-luka.skole.hr / ured@ss-vela-luka.skole.hr
preskoči na navigaciju